Jeppe Utzon er en yderst kompetent, kreativ og fagligt dygtig arkitekt med en enestående indlevelsesevne. Han forstod vores behov og skabte den helt rigtige løsning for os. Jeppe forsikrede os før aftalen om, at vi ville få et smukt hus både ude og inde. Vi må give ham fuldstændig ret. Huset er som skabt af en højere intelligens til at være her på netop dette sted i denne verden - og til at huse os med netop vores særkende.

Jeg er ingeniør og har i mange år arbejdet sammen med arkitekter. Jeppe adskiller sig ved et unit klarsyn, der gør ham i stand til på kort tid at afgøre hvilken løsning, der er pænest og passer bedst ind i helheden. Men han kan også være i tvivl, som det var tilfældet med udhænget på vores hus. Så gik han i "tænketank". Hans ærlighed forbyder ham at råde, før han er helt sikker på, at løsningen er en af de bedste. Udhænget blev flot.

Dertil er Jeppe særdeles behagelig at samarbejde med. Vi kan kun håbe, at mange vil engagere Jeppe, så der kommer flere mesterværker fra hans hånd og med hans "ånd".


– Hans Theil
Civilingeniør · Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

I forbindelse med køb af nyt hus og efterfølgende ombygning er det vigtigt, at valget af arkitekt falder på den rette. Jeg valgte Jeppe og har været yderst tilfreds med hans rådgivning.

Jeppe er omhyggelig, har masser af gode ideer, er ærlig, hurtig og effektiv. Huset er blevet super lækkert og jeg glæder mig dagligt over de ændringer, Jeppe har bidraget med.


– Jens-Peter Brask
Restauratør & Direktør · Halvandet ApS
Kunstsamler · Brask Art

Jeg har haft den fornøjelse, at samarbejde med Jeppe Utzon omkring udviklingen af Harmonikahuset. I den forbindelse har Jeppe udvist stor kreativitet, men også lyttet til input fra ingeniører og entreprenører med henblik på at finde gode bygbare løsninger i kombination med spændende arkitektur. I forbindelse med opførelsen af det første Harmonikahus-byggeri har Jeppe endvidere stået for projekteringsledelsen og myndighedskontakten.

Jeppe har arbejdet dedikeret med projekterne og er i fællesskab med både kunder, ingeniører og entreprenører nået frem til gode holdbare løsninger. Dét ikke kun hvad angår løsning af opgaven i forhold til de enkelte kunders ønsker og behov, men også hvad angår bygbarhed og projektøkonomi. Jeppe har en god tilgang til projektet og en fin fornemmelse for rum, dimensioner, materialer, lys og farver.

Personligt er Jeppe en loyal og fleksibel sparringspartner, vel at mærke uden at gå på kompromis med sine egne ideer og holdninger. Jeppe har en god tilgang til kunderne, hvilket giver sit udslag i at dialogen og sparringen med kunderne, om deres ønsker og krav til deres nye hjem, flyder let og uanstrengt. I gennemførelsesfasen er Jeppe parat med input og vejledning i både stort og småt, hvilket i høj grad medvirker til at få en glad og tilfreds kunde.

Jeg ser frem til at samarbejde med Jeppe om Harmonikahuset og forhåbentlig også andre større projekter i mange år fremover. Jeg kan varmt anbefale at bruge Jeppe som arkitekt.


– Jørgen Junker
Direktør · Harmonikahuset A/S
Direktør · Junker Projektudvikling A/S

Jeppe har været en fantastisk arkitekt for os i forbindelse med en tilbygning til vores hus samt etablering af garage. Hele huset har fået tilført en ekstra arkitektonisk dimension gennem Jeppes løsning, som ikke kun til fulde opfylder vores behov for plads på en spændende måde, men også skaber en skulpturel balance mellem det eksisterende hus, den nye tilbygning samt den separate garage.

Desuden udviste Jeppe stor forståelse for den stramme tidsplan, og støttede os i samarbejdet med de øvrige involverede gennem hele forløbet.


– Rasmus Christiansen
Adm. Direktør · CPH International A/S

Det var til stor inspiration at arbejde sammen med Jeppe Utzon. En bedre sparringspartner findes ikke. Jeppe Utzon kom med nye øjne på vinkler og kompositioner til mit arbejde. En sand fornøjelse.

Tim Bjørn Wahlfried
Fotograf · Bo Bedre

Vi havde en rigtig god oplevelse med dig som vores arkitekt. Vi havde aldrig bygget hus før, men så et af dine værker og vidste at ideen til vores byggegrund skulle komme fra dig. Jeg tror at min kone og jeg først og fremmest nød din meget åbne attitude - at du lyttede lige så meget som du udsagde, hvordan huset skulle se ud.

Det var ikke den klassiske oplevelse af at arkitektens ide er religion. I stedet fik vi virkelig en følelse af at være med i skabelsen og føler et meget stort ejerskab af det endelige hus. Det blev fuldstændigt fantastisk og vi vil meget gerne bruge dig fremover.


– Christian Thor Larsen
Director · New Business Group · LEGO Group

Jeg har kendt og arbejdet med Jeppe i en årrække efterhånden. Jeg har altid nydt at arbejde sammen med ham. Jeppe er en af de sjældne arkitekter, der ved, hvad det kræver at levere et projekt, der ikke kun opfylder en klients krav, hvad angår indhold, men også til tiden og indenfor budgettet.

Jeppe udvikler sig hele tiden og holder sig ajour med, hvad der sker omkring ham både lokalt i Danmark såvel som internationalt. Det gør det til en fornøjelse at arbejde med ham - at vide at han hele tiden er på forkant.

Jeg ville anbefale Jeppe til enhver krævende klient.


– Troels Askerud
Partner · NjordCap A/S
Formand · Royal Danish Ballet Foundation

Jeppe har været et meget behageligt og professionelt bekendtskab – både før, under og efter, vi byggede vores nye Harmonikahus. Hans fokus på detaljer, kvalitetsforståelse og ikke mindst gode smag, har gjort, at vi altid har følt os trygge, når der skulle træffes beslutninger om ikke kun de helt store linjer, men også de mindre detaljer.

Jeppe har stået til rådighed i hele processen og været uundværlig – også når vi skulle vælge ting, der ikke direkte vedrørte husets arkitektur. Feks. udendørs lamper, flisebelægning på terrassen, møblerindretning osv.

Resultatet er blevet fantastisk, og vi sidder i dag i et hjem, der på alle måder er vores drømmehus. Jeg kan på det varmeste anbefale Jeppe.


– Peter Dalgas
Kreativ direktør og partner · Umwelt A/S

Da min kæreste og jeg købte en fantastisk Muremestervilla fra 1924 i Bagsværd for 4 år siden tog vi fat i arkitekt Jeppe Utzon. Vi ville gerne have nogle af de mange vægge væk og få køkkenet til at være en del at et større rum. Efter et par besøg i villaen og nogle gode samtaler om vores ønsker, vendte Jeppe efter kort tid tilbage med nogle ideer.

Ved første øjekast var det ikke, som om det var banebrydene, men alligevel meget fantastisk. Han havde en utrolig respekt for huset og dets historiske værdier, men formåede alligevel at skabe nogle fantastiske rum. Det var så vigtigt for ham, at det skulle være en optimal løsning for både os og huset.

Jeg kan varmt anbefale at bruge Jeppe ved om- eller nybygning. Det virker, det er banebrydende og der kommer tanker og ideer, man desværre ikke selv får. Tak Jeppe!!!


Lærke Hein
Medejer · Karriere bar
Bestyrelsesformand · Distortion
Ejer · I Like Locals

Jeppe Utzon, representing his grandfather Joern Utzon, designer of the Sydney Opera House, officiated at the launch of the Electrolux major appliances brand in Australia in October, 2002.

He subsequently collaborated with Lars Erikson, then Design Director of Electrolux Australasia, in a modern interpretation of an equally quintessential Australian icon to help establish and build Electrolux share at the prestige end of the major appliances market.

The result - the Electrolux Jeppe Utzon Barbecue - continues to not only assist that objective but to win global recognition for housing its primary cooking function within a striking artistic piece of outdoor furniture.


– Dr John Brown
Managing Director · Electrolux Home Products Pty Ltd